Veelgestelde vragen

 • Praktijk
  • Kan ik me laten inschrijven als nieuwe patiënt bij één van de huisartsen?

   Dr Versteegh en dr. van den Broek nemen nog nieuwe patiënten aan. De overige huisartsen niet. Uitzondering hierop is als uw partner reeds is ingeschreven. Dan kunt u zich ook als patiënt laten inschrijven in het kader van gezinshereniging. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij uw nieuwe huisarts. U kunt het onderstaande formulier downloaden en ingevuld bij de assistente afgeven. Vergeet hierbij dan niet uw ID mee te nemen (copie inleveren mag ook).  inschrijfformulier

  • Op welke manier kan ik een herhaalrecept aanvragen?

   U kunt een herhaalrecept aanvragen via deze site. Hiervoor moet u zich éénmalig registreren als patiënt en daarna kunt u via "herhaalrecepten" uw medicatie aanvragen. Beide items staan op de beginpagina. U kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik van maken.

   U kunt telefonisch het receptenbandje inspreken. U draait ons reguliere nummer (497090) toetst 2 en volgt de instructietekst. Het is handig als u de oude doosjes bij de hand heeft. Het inspreken van het bandje kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

   U kunt de assistente bellen. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur (van 10.30 tot 11.00 niet, er is dan een overlegmoment met de artsen).

  • Wanneer mag een herhaalrecept bij de apotheek opgehaald worden?

   Lloyds apotheek: Indien aangevraagd voor half 11 dan kunt u het dezelde middag nog komen ophalen.

   Medique apotheek: Indien aangevraagd voor half 11 dan kunt u het de volgende werkdag 's middags op komen halen.

  • Ik verhuis en zoek een nieuwe huisarts, wat moet ik doen?

   Indien u gaat verhuizen zoekt u in de nieuwe woonplaats een huisarts. Hier meldt u zich aan als patiënt. Bel ons hierna (497090) en geef de gegevens van deze huisarts door. Wij zorgen ervoor dat uw dossier veilig bij de nieuwe huisarts komt. U mag ook een briefje in de bus doen of een mail sturen naar assistente@hetwijkgebouw.nl  met hierin het verzoek om uw dossier naar uw nieuwe huisarts op te sturen. Noteer op dit briefje: uw naam, adres, geboorte datum, de verhuisdatum met de naam en het adres van de nieuwe huisarts. Een dossier wordt nooit opgestuurd zonder dat we hiervoor toestemming hebben van de patiënt.